Liitto yhteistyöhön Dextran kanssa

21.4.2015 Yleinen

Kotimainen lääkärikeskus Dextra ja Suomen melonta- ja soutuliitto allekirjoittivat yhteistyösopimuksen vuosille 2015–2016. Dextra tarjoaa liiton jäsenistölle urheilu- ja tapaturmaklinikkapalvelut Helsingissä ja Tampereella sekä muut laadukkaat lääkärikeskuspalvelut ympäri Suomen.

  • Olemme saaneet olla jo vuosia useiden eri urheilulajien liittojen, seurojen, joukkueiden ja pelaajien apuna ennaltaehkäisevissä toimenpiteissä sekä vammojen tutkimuksissa ja hoidoissa. Hienoa aloittaa yhteistyö nyt myös melonta- ja soutuliiton jäsenten kanssa, kertoo Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.
  • Urheilu- ja tapaturmaklinikoidemme asiantuntijoilla on osaaminen ja kokemus eri lajien vammoista, joten varmasti myös melonta- ja soutuliiton jäsenet saavat parhaan mahdollisen avun tarvitessaan, jatkaa Dextran toimitusjohtaja Niemistö.
  •  
  • Dextran kanssa solmittu sopimus vahvistaa urheilijoiden vammojen tutkimuksen ja hoidon asiantuntijuutta. Olemme iloisia varsinkin siitä, että loukkaantunut urheilja saa dignoosiin mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen, toteaa Suomen melonta- ja soutuliiton toiminnanjohtaja Sami VehkakoskiLisätietoja:

Dextra Oy, toimitusjohtaja Leena Niemistö, 050 597 9505

Suomen melonta- ja soutuliitto, toiminnanjohtaja Sami Vehkakoski, 050- 5643708