Miika Dietrich kovassa vedossa Bakun European Games:ssa

14.6.2015 Yleinen

Tiedote 14.6.2015
Suomen melonta- ja soutuliitto
Ratamelonta Baku European Games 2015

 

Miika Dietrich kovassa vedossa Bakun European Games:ssa

Suomen Miika Dietrich oli vahvassa vireessä Bakun ratamelonnan K1 1000m välierässä. Miika meloi erittäin hyvän välierätaistelun tavoitteena sijoittua kolmen joukkoon ja huomiseen A-finaaliin. Tähän ei vauhti ihan riittänyt, mutta meno oli kauden parasta, Miika meloi välierän viidenneksi ja sai paikan huomenna klo 10 paikallista aikaa melottavaan B- finaaliin.

– Välierä oli varmaan tämän kauden parasta melontaa, tuntui rennolta ja pystyin taistelemaan loppuun saakka. Edes kuuma ilma (30astetta) ei vaikuttanut negatiivisesti melontaa.  Taitaa lämmin ilma sopia minulle. Taisin meloa Suomen historian kovimman K1 1000m ajan, Kuvaili miika Dietrich päivän tunnelmia

Miikan aika 3.28.064 oli todella kova. Tuloksellaan Miika on vain 6 sekuntia maailman kovimman kärjen takana.

K2 1000m välierissä Suomen miehistö Jeremy Hakala – Miika Nykänen käy myös kovan kilpailun A-finaalipaikasta. Välieräveto lähti kaksikolta vähän tahmeasti liikkeelle ja eroa kärkeen syntyy alussa liikaa. Vaikka Hakala-Nykänen vetävät lopun mallikkaasti, alkumatkan ero ei ole enää kurottavissa. Kaksikko maalissa välierän viidentenä ja putosi finaalista. Kaksikoissa ei  melota B-finaalia, joten sijoitus on 11.

Jeremy ja Miika eivät itse olleet täysin tyytyväisiä semifinaalisuoritukseensa vaikka meloivatkin oman ennätyksensä.  Hyvänä kaksikko piti kuitenkin sitä, että ero kovimpaan kärkeen on kaventunut.

Oona Vasko meloi K1 500m alkuerässä kahdennakseksi, jääden vain 0,017sec välieräpaikasta. Oonan erä oli erittäin kova ja muista eristä Oona olisi pässyt helposti jatkoon. Oona itse piti suoritusta rutiinivetona ja totesi, että taso on koventunut. Oonalla kilpailut jatkuvat tiistaina 5000m.llä.

 

http://www.baku2015.com/schedules-results/sport=cf/index.html

Kayakteam Finland facebook: https://www.facebook.com/pages/Kayak-Team-Finland-Ratamelontamaajoukkue/548688661828734?fref=ts

#‎baku2015fi