Nuoret suomalaismelojat hyvässä vauhdissa Ruotsissa

15.5.2017 Yleinen

Kymmenkunta nuorta suomalaismelojaa osallistui äitienpäiväviikonloppuna 13.-14.5. kovatasoiseen regattaan Nyköpingissa Ruotsissa. Suomalaismelojien vauhti oli lupaavaa.

Mukana kaikki Ruotsin kärkinimet

Nyköpingin regatta oli ratamelonnan kilpailukauden avauskilpailu Ruotsissa. Mukana viivalla olikin koko Ruotsin ratamelonnan kärkikaarti. Radalla nähtiin muun muassa Rion olympialaisten K1 200m kuudes Linnea Stensils ja monikertainen Em- ja MM-mitalisti Petter Menning.

Regatta oli tulostasoltaan varsin hyvä ja radalla nähtiin aivan maailmanluokan vauhtia.

Suomalaisia palkintosijoille

Kovatasoisessa regatassa suomalaismelojat osoittivat pirteitä otteita. Nuoret suomalaiset saavuttivat useita palkintosijoja. Myös A-finaalisuorituksia nähtiin iso määrä.

Mitalisijoille ylsivät: Emma Nieminen (T16 K1 200m 3., K2 500m 3.), Jaakko Hippeläinen (P16 K1 200m 3., K1 500m 3., K2 500m 1.)  Hilppa Luoma (T16 K1 2500m 3., K1 500m 3., K2 500m 3.), Matti Mäkinen (P16 K2 500m 1.) sekä Sakke Mattila ja Otto Sivula (P18 K2 500m 3.)

Tulokset luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Hienot tulokset kauden avauksessa lupaavat hyvää kesää silmallä pitäen. Suomalaisnuoret ovat harjoitelleet ahkerasti kotiseuroissaan läpi talven ja leireilleet säännöllisesti liittovalmentaja Jonas Saelensin johdolla.

Kotimainen kauden avaus Ruovedellä

Kotimainen rata- ja maratonmelonnan kilpailukausi avataan Ruovedellä 20.5. maratonmelonnan kilpailulla.