Paula Varoselle upeasti hopeaa freestylen maailmancupissa!

9.7.2018 Yleinen

Freestylemelonnan maailmancup-osakilpailu 7.7. Espanjan Sortissa päättyi suomalaisjuhlaan, kun Paula Varonen meloi hienosti jaetulle hopealle vaativassa finaalissa. Varonen jakoi hopean finaalissa täysin identtiset kolme suoritusta tehneen Japanin Hitomi Takakun kanssa. Molempien paras suoritus oli 300 pistettä. Kilpailun voiton vei Puolan Sofia Tula pistein 440.

Juniorinaisten finaalissakin nähtiin suomalaisväriä, kun Riina Aho saavutti hienosti neljännen sijan kymmenellä pisteellä ja jääden pronssista vain 40 pistettä Espanjan Arbolo Rafael Olivolle. Iso-Britannian Ottilie Robinson-Shaw nappasi ylivoimaisen voiton 463,33 pisteellä, hopean mennessä Espanjaan Ona Baró Requé:lle (100 p).

Sortissa järjestetään ensi vuonna maailmanmestaruuskilpailut ja tämä esikilpailun tulos on hyvä merkki ensi vuoden MM-kilpailuja ajatellen. Kilpailupaikka oli todella haastava ja epäonnistumisia nähtiin paljon, kun monet kilpailijat tippuivat aallosta kesken suorituksensa. Varsinkin aallon epätasaisuus ja pidon puuttuminen aiheutti monelle ongelmia. Varonen kommentoi olevansa hieman yllättynyt ja erittäin iloinen saavutetusta hopeasta.