Sulkavalla tuttuja nimiä mitalikorokkeella

8.7.2018 Yleinen

Sulkavan Suursoudut keräsi torstaista sunnuntaihin Sulkavalle noin 3500 soutajaa. Tapahtuma oli järjestyksessään jo 51. Suomen mestaruuksia oli jaossa kirkkoveneiden perjantain iltalähdössä sekä lauantaina pienveneille yksinsoudussa, parisoudussa ja vuorosoudussa.

Kouvola, Ikaalinen ja Mikkeli voitokkaita kirkkovenelähdöissä

Miesten kirkkoveneiden Suomen mestaruuden vei Kouvolan Soutajat. Kouvolan voittoaika oli 4.11.02. Sekajoukkueiden mestari oli puolestaan Mikkelin Soutajat. Naisten Suomen mestari oli keskimatkan tapaan myös Sulkavan pitkällä matkalla Ikaalisten Soutajat.

Karjaluoto ja Laaksonen yksinsoudun valtiaita

Miesten yksinsoudussa Jari Kuhno ja Heikki Karjaluoto olivat vielä väliaikapisteellä lähekkäin, mutta lopulta voiton vei Heikki Karjaluoto reilun neljän minuutin erolla Kuhnoon. Naisten yksinsoudun nopein oli viimevuotiseen tapaan SMARKin Marika Laaksonen.

Miesten vuorosoudun mestaruus meni Turun Soutajien Toni ja Vesa Tainiolle; naisten vuorosoudun Kukka-Maaria Kärjelle ja Marja-Terttu Revolle Sulkavan Urheilijoista. Parisoudun nopein mieskaksikko oli Hämeenlinnan Soutajien Ossi Hämäläinen ja Niko Vanamo. Naisten nopein kaksikko Evijärven Urheilijoiden Anu Hautasaari ja Kaija Hänninen veivät voiton reilun 10 minuutin etumatkalla. Sekaparisoudussa Kouvolan Soutajien Noora Huhtala ja Ville Loimaranta oli erinomaisen vakuuttavia ja ylivoimainen Suomen mestaruus heille.

Tulospalvelu: http://www.suursoudut.fi/kaikkitulokset/tulos18/soutul18.html