Valtakunnallista Lasten Liike -hakua jatkettu 9.4. asti!

29.3.2018 Nuoriso Yleinen

Lasten Liike liikuttaa alakouluikäisiä liikuntakerhoissa

Lasten Liike iltapäivä on Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Lasten Liike tarjoaa liikuntakerhotoimintaa ympäri Suomen tavoitteena, että mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus osallistua matalan kynnyksen harrastustoimintaan. Kerhojen järjestämisestä vastaavat paikalliset urheiluseurat ja yhdistykset. Kerhopaikka sijaitsee tutussa kouluympäristössä tai läheisillä liikuntapaikoilla.

Taloudellinen tuki kerhoille tulee yrityksiltä, jotka haluavat olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa. 

Lukuvuoden 2018-2019 haku päättyy 9.4.

Lukuvuoden 2018-2019 Lasten Liike -hakua on pidennetty pääsiäisen vuoksi. Hakuaikaa on nyt  9.4. klo 23.59  saakka!

Mukaan voivat hakea paikalliset urheiluseurat ja muut yhdistykset. Mukana hakemuksessa voi olla myös muita tahoja, esim. koulu tai yritys. Koska tavoitteena on synnyttää monipuolisia kerhoja, etusijalla tukien myöntämisessä ovat seurojen ja muiden tahojen yhteistyössä jätetyt hakemukset. Vastuullisella hakijalla tulee olla y-tunnus ja merkintä ennakkoperintärekisterissä jo tuen hakuvaiheessa.

Lue tarkemmat hakijakriteerit täältä.

Päätökset tuensaajista tekevät liikunnan aluejärjestöt huhtikuussa 2018. Sopimuksen hyväksyttyjen tahojen kanssa pyritään solmimaan toukokuussa 2018.

Lasten Liike haun aikataulustatoiminnan arvoista ja reunaehdoistahakukriteereistä löytyy tarkat lisätiedot Olympiakomitean nettisivuilta.

Hakemuksen pääsee täyttämään täällä: https://lastenliikehaku.olympiakomitea.fi/