Ven 15:s soudun maailmancupissa Belgradissa

2.6.2018 Soutu Yleinen

Robert Ven lähdössä C-finaalin starttiin
Joel Naukkarinen avasi kilpailukautensa Belgradissa

Robert Venin 15:s sija oli parasta suomalaisantia soudun maailmancupin avauskilpailussa Belgradissa. Joel Naukkarinen sijoittui miesten yksikössä 30:ksi.

Robert Ven päätti maailmancupin osakilpailun C-finaalin kolmanteen sijaan miesten yksikössä.  Hänen loppusijoituksensa oli siis 15:s. Venin finaalisoutu oli tasaisen varmaa tekemistä. C-finaalin voiton vei Kanadan Matthew Buie.

– Ihan hyvä kisa kokonaisuudessaan. Tietysti sijoitukseen ei voi olla kokonaisuudessaan ihan tyytyväinen. Tekeminen oli ihan hyvää ja peruselementit olivat hyviä, mutta pikkujuttuja tulee parantaa.  Ensimmäiseksi kisaksi ihan hyvä ja hyvillä mielin eteenpäin, kertaa Robert Ven kansainvälisen kilpailukauden avaustaan.

Joel Naukkarinen puolestaan onnistui tekemään ehjän teknisen soudun E-finaalissa. Naukkarinen otti kovan startin ja oli 500 metrin kohdalla E-finaalin toisena, mutta joutui taipumaan loppupuolikkaalla. Naukkarisen loppusijoitus oli 30:s.

Soudun maailmancup jatkuu Itävallan Linzissä 21.-24.6. ja Sveitsin Luzernissa 13.-15.7.