Ven ja Hirvilampi keräilyeriin EM-vesillä

2.8.2018 Yleinen

Molemmat suomalaissoutajat etenivät alkueristään perjantain keräilyeriin hakemaan jatkopaikkoja EM-kilpailuissa Glasgow’ssa.

Miesten yksikössä Robert Ven oli eränsä neljäs.

–  Aika tahmea aloitus ja voimaton olo. Se on yllättävää, kun kaikki mennyt aika hyvin. Toivotaan, että tämä avaisi kroppaa, ja huomenna olisi voimakkaampi olo, Ven sanoi.

Miesten kevyessä yksikössä Kasper Hirvilampi oli eränsä viides. Hänen mietteensä olivat samansuuntaiset, vaikkei hän kilpailuaan varsinaisesti huonoksi moittinut.

– Ei huono, muttei parasta menoakaan. Sellaista vähän tahmeaa menoa. Fyysisesti tuntui ok, teknisesti ok ja henkisesti olin valmis mutta mikään osa-alue ei ollut parhaalla tasolla niin, että vene hyökkäisi parhaalla tavalla, johon pystyisin. Kilpailut on nyt avattu ja vedossa oli hyvääkin ja erä oli kova, joten pettynyt ei voi olla mutta ei tyytyväinenkään, Hirvilampi sanoi.

Hän tiesi jo, mitä odotettavissa keräilyerässä on:

– Siitä tulee tiukka ja tasainen taistelu. Minulla on aiemmin kilpailuiden profiili ollut nousujohteinen startista starttiin, joten huomenna lähden tekemään sitä minkä osaan ja tiedän pystyväni parhaimmillani ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, hän sanoi.

Tulossivu ja aikataulut