Haetaan kilpailu- ja valmennusvaliokuntaan puheenjohtajaa ja jäsentä

6.9.2019 Kilpailu Liitto

Hallitus pyytää jäsenseuroilta ehdotuksia kilpailu- ja valmennusvaliokunnan puheenjohtajaksi ja jäseneksi. 

Ansiokkaasti kilpailu- ja valmennusvaliokuntaa vuodesta 2012 luotsannut Seppo Ketonen on päättänyt jättäytyä pois valiokunnan toiminnasta. Haemme siis uutta puheenjohtajaa kilpailu- ja valmennusvaliokunnalle.

Kilpailu- ja valmennusvaliokunnan tehtävät ovat mm.:

  • yleisten kilpailusääntöjen tekeminen ja kehittäminen
  • arvokisavalintojen yleisten kriteeristöjen tekeminen
  • hyväksyä ja valvoa eri lajien kilpailusääntöjä lajipäälliköiden ja lajijaostojen avustuksella
  • hyväksyä lajikohtaisten kansallisten arvokilpailujen ajankohdat lajijaoston esityksestä
  • päättää urheilijoiden lajikohtaiset valinta- ja karsintakriteerit eri arvokilpailuihin asiantuntijaryhmän tai laji- ja valmennuspäälliköiden esitysten pohjalta
  • nimetä urheilijat arvokilpailuihin asiantuntijaryhmän tai laji- tai valmennuspäälliköiden esityksestä. Olympiavalinnat vahvistaa hallitus valiokunnan esityksestä.
  • toimii ensimmäisenä valitusasteena urheilullisissa kysymyksissä (pois lukien puuvene- ja sisäsoutu)

Puheenjohtajan lisäksi haemme jäsentä kilpailu- ja valmennusvaliokuntaan. Jäsenen tulisi olla erityisesti olympiasoutua tunteva.

Valiokunnan jäsenen ja puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta. Ehdokkailta edellytetään hyvää sääntöjen tuntemista ja laajaa melonnan ja soudun kilpailulajien tuntemusta. Puheenjohtajan ja jäsenen tulee olla kansainvälistä huippu-urheilua seuraava sekä analyyttiseen päätöksentekoon pystyvä. 

Pyydämme jäsenseuroja tekemään ehdotuksia 30.9.2019 mennessä. Ehdotuksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)smsl.fi tai postitse Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Marjaana Risku, marjaana.risku(at)smsl.fi, 050 3707199 tai puheenjohtaja Jussi Järventaus, jussi.jarventaus(at)me.com