Sykkiikö sinun seurassasi #seurasydän?

11.9.2019 Yleinen

#Seurasydän-kampanja on koko urheiluväen yhteinen ponnistus, jolla korostetaan yhteisöllisyyden merkitystä suomalaisen urheiluseuratoiminnan elinvoimana. Kampanja alkoi 1. syyskuuta ja jatkuu läpi syksyn aina ensi tammikuun Urheilugaalaan saakka. Osallistuminen kampanjaan on helppoa.

#Seurasydän

Kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiriä myös seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen kanssa.

Tule mukaan!

Haastamme kaikki jäsenseuramme mukaan. Mukaan voi tulla seuralle sopivalla tavalla  – kuvin, videoin, tarinoin.

Jaamme säännöllisesti seurojen #seurasydän-postauksia Melonta- ja soutuliiton facebookissa ja tuomme tarinoita esiin nettisivuillamme.

Mikä on juuri sinun seurassasi erinomaista? Mikä tekee seurastasi yhteisön, jossa kaikki viihtyvät?

Laita luovuus valloilleen ja kuvaa videota tai kuvasarjaa ja postaa se sosiaalisen median kanaviin. Muistathan käyttää #seurasydän-tunnistetta ja tägätä @melontajasoutuliitto. Voit myös laittaa materiaalin sähköpostitse toimistolle. Video tai kuvasarja voi olla esimerkiksi seuran yhteisestä tilaisuudesta tai tapahtumasta tai siinä voidaan esitellä seuratoimijoita, joita ilman seura ei olisi Seura.

 

Ota kättöön