Pirkan Soudun tulokset 1.8.

3.8.2020 Soutu Yleinen

Jari Kuhno Virtain Urheilijoista puuveneiden miesten yksinsoudun Suomen mestariksi. Naisten vastaavan sarjan nopein oli Suvi Karjaluoto Oulun Kilpa-Veljistä.

Virtain Urheilijoilla oli kova panos, sillä myös yleisen sarjan miesten parisoudun kaksi nopeinta paria olivat Virroilta. Miehet 50-sarjassa nähtiin kuitenkin nopein aika puuveneiden parisoudussa, kun Janne Kukkonen ja Mika Sistonen olivat reitillä nopeimpia.

Isäntäseura Takon Soutajille meni naisten parisoudun mestaruus, kun Tanja Jantunen ja Marketta Lamberg pitivät nopeinta vauhtia yleisessä sarjassa. Ikallisten Urheilijoiden pari Paivi Haapaniemi-Kokko ja Pirjo Mäki-Karvia olivat kuitenkin reitillä 30 sekuntia Takon paria nopeampia ja voittivat naisten 40-sarjan parisoudun mestaruuden.