Lohjan Melan Vääntäjät voittoon Liettuan kansainvälisessä pooloturnauksessa

24.11.2021 Yleinen

Kuva: Kestutis Dambrauskas
Kuva: Kestutis Dambrauskas
Kuva: Kestutis Dambrauskas
Kuva: Kestutis Dambrauskas

Lohjan Melan Vääntäjien joukkue pääsi vihdoin osallistumaan lähes kahden vuoden tauon jälkeen kansainväliseen Dzukija-kanoottipooloturnaukseen ja tulos oli heti murskaava, sillä joukkue voitti turnauksen. Turnauspaikkana toimia Liettuan Alytus ja turnaukseen osallistui joukkueita Liettuasta, Puolasta, Suomesta ja Tšekeistä.

Kansainvälisestä kilpailutauosta huolimatta kokenut joukkue on pystynyt harjoittelemaan tavoitteellisesti ja tämä näkyi kentällä yhtenäisenä joukkueena. Melan Vääntäjien joukkueessa pelasivat Marko Hämäläinen, Ville Vainio, Aarne Miettinen, Ilkka Heinonen, Jerry Mansner, George Atanassov ja Rasmus Peterzens.

Suomalaisten pooloilijoiden osallistuminen kansainvälisiin turnauksiin on piristynyt koronaviruksen aiheuttamasta tauon jälkeen. Edellisenä viikonloppuna Helsingin Merimelojien ja Lohjan Melan Vääntäjien 2. divisioonan joukkueet osallistuivat Ruotsissa pelattuun perinteiseen Novembercupen – turnaukseen. Osalle pelaajista Järfallan – turnaus oli ensimmäinen kansainvälinen kanoottipooloturnaus koskaan ja osalle ensimmäinen kahden vuoden tauon jälkeen. Merimelojat 2 sijoittui C-divarin toiseksi ja Melan Vääntäjät 2 B-divarin neljänneksi.

 

Teksti: Antti Löppönen & Melan Vääntäjien joukkue