Ratamelonnan ja olympiasoudun SM-kilpailut viikonloppuna

Ratamelonnan SM-mitaleista käydään tiukka kilpailu viikonloppuna Kangasalla. Mukana kilpailuissa Eetu Kolehmainen, Jeremy Hakala ja Joona Mäntynen.
Ratamelonnan SM-mitaleista käydään tiukka kilpailu viikonloppuna Kangasalla. Mukana kilpailuissa Eetu Kolehmainen, Jeremy Hakala ja Joona Mäntynen.

Kangasalla kilpaillaan tulevana viikonloppuna ratamelonnan SM osa 1. Kaukajärvellä olympiasoutajat taistelevat SM-mitaleista. Tiukkoja kamppailuja tullaan näkemään sekä ratamelonnan, että olympiasoudun kilpailuissa.

Soudun SM-mitaleista kilpaillaan viikonloppuna Kaukajärvellä

Naisten ja miesten yksiköissä odotettavissa tiukkaa kilpailua, kun Suomen parhaat soutajat kilpailevat SM-mitaleista.

Suomen ainoalla täyspitkällä soutustadionilla Tampereen Kaukajärvellä tullaan näkemään paljon mielenkiintoisia kilpailuja. Maajoukkuesoutajia haastamassa haastaja- ja talenttiryhmäläiset sekä kansallisia soutajia.

Karppinen ennakkosuosikkina naisten yksikössä

Eeva Karppinen lähtee puolustamaan SM-kultaa naisten yksikössä. Karppisen takana kilpailu mitalisijoista tulee olemaan tiukkaa. Ja mielenkiinnolla kannattaa seurata nuoria talenttiryhmäläisiä, Nesteen Soutajien Vilma Kangasmäki, Hämeenlinnan Soutajien Kaisa Nevalaista, Takon Soutajien Iiris Ijästä ja Stina Dewesia sekä Jämsänjoen Soutuveikkojen Maiju Kainlauria. Näiden lisäksi mitalitaistossa on varmasti myös Aura Forsberg, Nina Lindberg sekä Tiia-Maria Rauttola.

Miesten puolella erittäin kovaa taistelua mitaleista

Miesten yksikössä kilpailu mitaleista tulee olemaan kovaa. Maajoukkuesoutajien välinen kilpailu tulee olemaan todella tiukka ja mitalisteja on haastava ennustaa. Yksikköjen lisäksi kilpailu miesten kaksikossa tulee olemaan tiukkaa.

 

Olympiasoudun SM-kilpailujen aikataulu:

Lauantaina: 11:00-17:00

Sunnuntaina: 9:00 13:30, palkintojen jako 14:00

Linkki kilpailujen aikatauluun

Osallistujalistat

 

Ratamelonnan SM-kilpailut Kangasalla

Ratamelonnan SM-mitaleista kilpaillaan viikonloppuna Kangasalan Vesaniemessä. SM osa 1 mukana on yksikkö- ja kaksikkomatkat. SM-mitaleista on taistelemassa maan parhaat melojat.

SM osa 1 kilpailumatkoina ovat 200m, 500m, 1000m ja 5000m. SM-lähtöjen lisäksi mukana on myös melonnan Suomen Cupin lähtöjä. SM-kilpailut ovat myös samalla Kangasalan Melojien 75-vuotis juhlakilpailu.

Entinen olympiameloja Anne Rikala nähdään myös SM-kilpailuissa, kun hän meloo K2 200metrin kilpailun yhdessä lupaavan Elin Ljungqvistin kanssa. Rikala edustaa nykyään tammisaarelaista Kanotklubben Wågenia.

 

Kilpailujen aikataulu:

Lauantaina: 10:00-18:15 ja lauantain kilpailujen palkintojen jako kilpailujen päätyttyä

Sunnuntaina: 9:00-15:45, palkintojen jako noin klo. 16:00

SM osa 1 aikataulu