Ratamelonnan SM-kilpailut ja kanoottipoolon SM-turnaus Tampereella

Kanoottipoolon tulokset
kuva: Hanna Hämäläinen

Ratamelonnan SM-mitaleja joukkuealuksissa jaettiin Tampereen Kaukajärvellä. Pirkka-Melojille nelikoiden mestaruudet. Melan Vääntäjät kanoottipoolon Suomen mestareiksi

Ratamelonnan SM-kilpailut

Tampereella ohjelmassa oli joukkuealusten SM-lähtöjä. Perinteisesti Kangasalan Melojat ja Pirkka-Melojat ovat vahvoja joukkuealuksissa ja saavat jalkeille hyvin kilpailukykyisiä aluksia. Pirkka-Melojat voitti lauantain kaikki K4 lähdöt 200 metriä ja 500 metriä sekä miehissä että naisissa. KaMe oli miehissä sekä 200 metrillä että 500 metrillä toinen ja Vanajaveden vesikot kolmas. Naisissa Canoa vei hopeat Espooseen ja KaMe pronssit Kangasalle.

Kaksikoiden 5000 matkoilla KaMe voitti sekä miesten että naisten matkan. KaMe:n miesten kaksikossa meloivat Jeremy Hakala ja Niko Keskinen ja naisten kaksikossa Emma Nieminen ja Helmi Ahonen. Canoa otti hopeaa Vera Winqvistin ja Hillevi Westebackin voimin. Kolmantena oli Pirkka-Melojat Mari-Ella Sairiala ja Merja Suksi. Miesten pitkän matkan hopeaa Pirkka-Melojien Elias Laurelille ja Joona Mäntyselle, pronssille meloivat KaMen Kimmo Latvamäki ja Matias Ylisiurua.

Mestaruuksia jaetaan lisää sunnuntaina. Kisoissa käydään myös melonnan Suomen Cupin lähtöjä.

Kaikki tulokset:

Kanoottipoolon Suomen mestaruus Melan Vääntäjille

Kanoottipoolon Suomen mestaruusturnaus pelattiin Tampereen Kaukajärvellä. Turnauksessa oli yhteensä mukana viisi joukkuetta.

Turnauksen loppuottelussa Melan Vääntäjät kukisti Merimelojien Fatblack joukkueen 5-2. Pronssia turnauksessa saavutti Kajak Tampereelta. Kajak voitti pronssiottelussa Jyväskyläläisen Meloiloan selvin numeroin 9-0.