Viikonlopun aikana käytiin Tampereen Kaukajärvellä tiukkoja kamppailuja ja annettiin näyttöjä nuorten arvokilpailuihin.
Melonnan Suomen Cup käyntiin myös ratamelonnan osalta.

Lauantai:

Lauantaina kilpailtiin sekä K1 200 metrillä että K1 1000 metrillä. Lisäksi matkoina oli kaksikon 1000 m ja nuorimmilla ikäluokilla taitorataa sekä 2500 metrin matka.

Miesten yksikön 200 metrillä sekä 1000 metrillä finaalin voittajaksi meloi Eetu Kolehmainen Mikkelin Melojista. 200 metrillä Vanajaveden Vesikkojen Otto Sivula meloi alkuerissä nopeimmin, mutta jäi Kolehmaisen taakse toiseksi finaalissa. Kolmas 200 metrillä oli Pirkka-Melojien M40-sarjan Tomi Nieminen. Miesten 1000 metrillä Kolehmaisen vanavedessä maaliin tulivat toisena Kangasalan Melojien Niko Keskinen ja kolmantena VaVe:n Jaakko Hippeläinen.

Naisissa hyvää kamppailua molemmilla yksikkömatkoilla kävivät Emma Nieminen KaMe:sta sekä Nina Riosa Tampereen Vihurista. Nieminen oli päivän nopein nainen molemmilla matkoilla, Riosan ollessa toinen. Kolmanneksi nopeimpana naisena meloi KaMea nykyisin edustava Helmi Ahonen.

Nuorten sarjojen yksikkömatkoilla hyviä suorituksia tekivät mm. Victor Gustafsson (Wågen), Elias Laurell (PM), Arttu Halmela, Kalle Hippeläinen (VaVe) ja Vera Winqvist (Canoa). Kaksikoissa  myös Canoan kaksikot Hillevi Westerback-Katarina Miettinen ja Winqvist-Sandra Helsingius meloivat hyvin.

Sunnuntai

Sunnuntaina kilpailtiin 500 metrin matkoilla yksiköissä ja nelikoissa sekä yksikön 5000 metrin matkalla. Naisten yksikön 500 metrin matkaa hallitsi KaMe:n Emma Nieminen, toinen oli lauantain tapaan Vihurin Nina Riosa ja kolmanneksi nopein nainen Helmi Ahonen. Miehissä Eetu Kolehmainen meloi erinomaisesti voittaen 500 metriä. Toinen oli KaMe:n Niko Keskinen ja kolmas VaVe:n Jaakko Hippeläinen. Nuorissa P18-sarjan Elias Laurell oli A-finaalin neljäs ja P16-sarjassa melova Victor Gustafsson A-finaalin kahdeksas.

K4 500 metrillä käytiin KaMe:n ja PM:n välillä tiukka otatus päätyen Kangasalan voittoon. KaMe:n nelikossa meloivat Aapo Halmela – Niko Keskinen – Juho Keskinen – Arttu Halmela ja PM:n nelikossa Janne Mäntynen – Tomi Nieminen – Elias Laurell – Merja Suksi.

5000 metrillä Jaakko Hippeläisen ja Niko Keskinen olivat miesten sarjan nopeimmat. Naisissa hallitseva Suomen mestari Emma  Nieminen jätettiin toiseksi, kun Nina Riosa oli naisten sarjan nopein 5000 metrillä.

Melonnnan Suomen cup jatkuu 19.6. Turussa maratonmelonnalla.