Ensimmäiset SUP-lautailun SM-mitalit jaettiin

Ensimmäiset SUP-lautailun SM-kilpailut Melonta- ja Soutuliiton alla melottiin 13.–14.8. Jyväskylän Tuomiojärvellä. Lauantaina ohjelmassa oli matkakilpailu, jossa miehet meloivat 15 km ja naiset 10 km. Sunnuntain kilpailupäivä avattiin 200 metrin sprintillä. Päivän toisena ja samalla kilpailujen viimeisenä lajina melottiin Technical Race, jossa kierretään poijuilla merkittyä rataa.

Naisten matkakilpailun ja sprintin mestariksi meloi Wågenia edustava Anne Rikala. Hän sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi. Kokonaiskilpailun kärkipaikan vei hallitseva mestari Elle Laakso, joka voitti Technical Racen, sijoittui sprintissä toiseksi ja matkakilpailussa kolmanneksi.

Miesten kokonaiskisan vei Thomas Fagerström, joka voitti sprintin, Technical Racen ja sijoittui matkakilpailussa toiseksi. Kokonaiskilpailun toiseksi sijoittui Jari Laine, joka nappasi hopeaa sekä sprintistä että Technical Racesta. Kolmannen sijan otti Lauri Palmroth, joka voitti matkakilpailun ja meloi sprintin kolmanneksi.