Melonnan koulutusviikonloppu – Meloskelusta kohti kuntoilua ja tavoitteellisempaa harjoittelua

Melonnan koulutusviikonloppu Pajulahden liikuntakeskuksessa la-su 20.-21.8.2022 tarjoaa tänä vuonna poikkeuksellisen mielenkiintoiset vierailevat kouluttajat.

Viikonlopun teemana on: Meloskelusta kohti kuntoilua ja tavoitteellisempaa harjoittelua. Viikonlopun aikana tarjotaan eväitä ja ideoita, miten melontakuntoa harjoitellaan tavoitteellisesti tai miten valmistaudutaan melonnan suuriin haasteisiin, rannikon melontaan tai ultramaraton-kisaan. Tarjolla on myös tietoa ja käytön opastusta urheilullisempien, nopeampien ja kevyempien kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen käyttöön.

Kajakkikouluttaja

Mart Reimann Eestistä on pitkän linjan seikkailija ja ohjelmapalveluyrittäjä. Mart on erikoistunut pitkiin melontamatkoihin. Mart tuli tänä vuonna kolmanneksi Yokon River kisassa solo-luokassa. 715 km / 48 h 46 min.

Avokanoottimelonnan kouluttajat

Heikki Hihnala ja Jaakko Soivio ovat kokeneita ultramaratoonareita, heillä on mm. taskussaan 1 600 km mittaisen Yokon -melontamaratonin voitto ja reittiennätys. Myös 100 km Vöhandu-maratonin sarjavoittoja on palkintokaappiin kertynyt.

SUP-kouluttaja

Timi Hellman tunnetaan ensimmäisenä (ja tiettävästi ainoana) SUP-laudalla koko Suomen rannikon meloneena. Timi on myös kokenut SUP-ohjaaja ja kouluttaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kaikkien20.-21.8. koulutusviikonlopun 20.-21.8. osallistujien kesken arvotaan kootava ALLY solo -kanootti (arvo n. 1 000 €).

Legendaariset, norjalaiset Ally-kanootit ovat seikkailijoiden suosiossa ja tunnettuja kestävyydestään. 

Nyt on erinomainen tilaisuus saada huippuviikonlopun lisäksi myös tämä legenda omakseen. Kanootti mahtuu vaikka vaatekappiin.