Olosuhteiden kehittäminen kunnissa

3.2.2022 Liitto

Melonta- ja Soutuliitto järjestää ensi tiistaina 8.2. klo. 18:00 yhteiswebinaarin yhdessä Suomen Ladun kanssa. Webinaarin sisällöstä vastaavat Suomen Ladun yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Anne Rautiainen ja Melonta- ja Soutuliiton harrastekoordinaattori Kai Lindqvist.

Kai Lindqvist kertoo, mitä erilaisia olosuhdetarpeita harrastajilla on: säilytys, laiturit, vajat ja muut rakenteet. Hän myös esittelee olosuhteiden kehittämiseksi tehtyjä ohjeita ja julkaisuja.

Anne Rautiainen avaa mitä keinoja on edistää olosuhteita kunnassa, esimerkiksi uuden rantautumispaikan saamisessa kunnan alueelle? Miten perustella olosuhteiden kehittämisen tarpeellisuutta kunnan viranhaltijoille ja poliitikoille? Mitä rahoitusmahdollisuuksia on esim. uuden melontavajan rakennushankkeeseen?

AVUSTUSHAKU KÄYNNISSÄ NYT!

Helmikuun alussa on avattu avustushaku liittyen liikuntapaikkarakentamiseen luonnon virkistyskäytön näkökulmasta. Tiistain webinaarista on mahdollisuus saada hyviä vinkkejä ja eväitä siihen, kuinka edistää olosuhteita jo tässä avustushaku kierroksessa. Lisätietoja käynnissä olevasta avustushausta: https://www.sttinfo.fi/tiedote/luonnon-virkistyskayttoon-tarkoitetun-liikuntapaikkarakentamisen-avustushaku-alkaa-122022?publisherId=69818103&releaseId=69930210

Ilmoittautuminen webinaariin

Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa 8.2. klo. 17:00 mennessä tämän linkin kautta. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki seurojen olosuhteiden kehittämisestä kiinnostuneet Melonta- ja Soutuliiton jäsenseurojen jäsenet.

Jaathan tietoa tästä webinaarista seurassasi eteenpäin. 

Lisätietoja Kai Lindqvistiltä