Tähtiseurapäivät 8.-9.10.

Parin koronavuoden jälkeen Tähtiseurapäivät järjestetään livenä Helsingissä. Tässä tietopakettia Tähtiseurapäiviin liittyen.

Mitkä on Tähtiseurapäivät?

Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita, lajien omia kohtaamisia sekä iltajuhlan. SMSL järjestää oman laji-ihmisten tapaamisen lauantaina aamupäivällä 10–13. Lajitapaamisen sisältö tullaan suunnittelemaan osallistujien varmistuttua.  

Tähtiseurapäivien ohjelma koskettaa kaiken kokoisia seuroja lajista riippumatta, sekä koko liikkujan elämänkaari huomioiden.

Kenelle?

Tähtiseurapäiville ovat tervetulleita sekä Tähtiseurojen että myös muiden seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneet seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja haluavat verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. 

Paikka ja ajankohta:

Tähtiseurapäivät järjestetään 8.–9.10. Helsingissä Katajanokalla Marina Congress Centerissä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://www.suomisport.fi/events/eca4b112-54b4-4377-92fc-5e55cfafe010. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.9. HUOM! Early bird hinnat ovat voimassa 31.8.2022 asti.

Auditoidut tähtiseurat

Auditoiduille tähtiseuroille liitto tarjoaa osallistumismaksun 1hlö / seura tähtiseurapäiville Helsinkiin. Tämä ei sisällä majoitusta tai matkakuluja. 

Majoittuminen

Varauksen voi itse tehdä Scandicin nettisivujen kautta varauskoodilla BSUO071022 tai suoraan linkistä: https://www.scandichotels.fi/grandmarina?bookingcode=BSUO071022. Majoituskiintiö on voimassa 31.8. asti, jonka jälkeen majoitusta on saatavilla hotellin varaustilanteen mukaan ”päivän hinnan” mukaisesti. HUOM! Osallistumismaksut eivät sisällä majoitusta.

Facebook-event:

Käy klikkaamassa itsesi mukaan ja kutsu myös seurastasi muita mukaan: https://www.facebook.com/events/1456551974859786

Kysyttävää Tähtiseurapäivistä tai tähtiseuraohjelmasta?

Mikäli herää kysymyksiä tähtiseurapäivistä tai tähtiseuraohjelmasta, ole rohkeasti yhteydessä Viestintä- ja seurapalvelukoordinaattoriin, Sini Rönnqvist (044 727 3229 / sini.ronnqvist(at)smsl.fi)