Hakala ja Kolehmainen lähellä A-finaalipaikkaa kajakkikaksikoiden 500 metrillä

Suomen Jeremy Hakala ja Eetu Kolehmainen taistelivat tiukasti A-finaalipaikasta kajakkikaksikoiden 500 metrillä Duisburgin MM-kilpailuissa. Suomalaiskaksikko oli välierässään viides, kun erän kolme parasta eteni A-finaaliin. Kolmossijasta suomalaiskaksikko jäi sekunnin ja päättää MM-kilpailunsa B-finaalissa.

– Oli todella hyvä veto, joka tänään riitti B-finaaliin. Saatiin tehtyä hyvä oma veto ja toteutettua omaa kilpailusuunnitelmaa. Hyvillä mielin huomiseen B-finaaliin hakemaan uran parasta MM-sijoitusta, Hakala sanoi.

Kolehmainen meloi läpi myös kajakkiyksiköiden 1000 metrin C-finaalin, jossa säästeli voimiaan illan kajakkikaksikoiden välierään.

– C-finaalin kävin melomassa lävite kevyesti, että olisi mahdollisimman paljon paukkuja jäljellä kaksikon välierään. Kaksikon välierä oli paras kaksikkoveto tälle vuodelle, ja A-finaalipaikkakin jäi sekunnin päähän, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, Kolehmainen sanoi.

Kajakkiyksiköiden 1000 metrillä Oona Vasko oli B-finaalissa kahdeksas.

Kajakkiyksiköiden 500 metrillä Netta Malinen oli D-finaalin kolmas ja Joona Mäntynen 200 metrillä C-finaalin viides.

Tulokset: ICF Canoe Sprint & Paracanoe World Championships 2023: Tuesday, 22.08.2023 – Sunday, 27.08.2023 (imas-sport.com)