Haku auki: SUP-lautailun SM-kilpailut kaudella 2024

Suomen Melonta- ja Soutuliiton jäsenseurat sekä SUP-toimijat voivat hakea järjestettäväksi kauden 2023 SUP-lautailun SM-kilpailuja, ajankohdan toive 3.–4.8.2024 tai 10.–11.8.2024. 

Lähetä hakemus sähköpostitse suomensupliitto@gmail.com 14.1.2024 mennessä. Melonta- ja Soutuliiton SUP-jaosto käsittelee anomukset ja ehdottaa Kilpailu- ja tuomarivaliokunnalle hyväksyttäväksi.

Hakemus

Hakemuksessa tulee käydä ilmi:

  • Kuvaus kilpailun järjestäjän organisaatiosta (mm. kilpailun johtaja, turvallisuus, tulospalvelu, viestintä)
  • Kilpailupäivät
  • Kilpailupaikka ja paikkakunta
  • Alustavat reittikartat ja/tai olosuhdekuvaukset kaikille järjestettäville kilpailumatkoille (pitkä matka, technical race ja 200 m sprint)

SUP-lautailun kilpailulajien määritelmät: https://melontajasoutuliitto.fi/melonta/sup-melonta/sup-lautailun-kilpailumuodot/

Kilpailupaikan fasiliteetit

Onko paikan päällä wc-/pukeutumistilat, parkkialue, kahvila, mahdollisuus säilyttää lautoja kilpailupäivien välisen yön jne.

Muuta:

Kilpailunjärjestäjien vakuutus siitä, että kilpailun järjestäjät noudattavat tapahtumassa Suomen lakia, SUEK:in sääntöjä, Melonta- ja Soutuliiton kilpailusääntöjä ja toimintaohjeita (mm. Starttiin.fi, tapahtumakalenteri, tulosten toimitus), kurinpitosääntöjä ja SUP-lautailun kilpailusääntöjä.

Kilpailun johtajan nimi ja yhteystiedot. Kilpailun johtajalla tulee olla suoritettuna Reilusti paras -verkkokoulutus.

SUP-lautailun kilpailusääntökirja:
https://melontajasoutuliitto.fi/wp-content/uploads/2023/04/SUP-lautailun-kilpailusaannot_hyvaksytty-29.3.2023.pdf

Lisätietoja:

suomensupliitto@gmail.com