Hirvilampi ja Naukkarinen luottavaisina Varesen maailmancupiin

Varesessa kilpaillaan 16.–18.6. kauden toinen olympiasoudun maailmancup. Suomea kilpailussa edustaa miesten yksikössä Joel Naukkarinen ja miesten kevyessä yksikössä Kasper Hirvilampi.

Hirvilampi avaa Varesessa maailmancupin kauden.

-Hankala vuosi ollut ja nyt pääsee katsomaan, miten kausi lähtee käyntiin. Startti startilta mennään. Varese toimii tason mittarina niin näkee missä kunnossa ollaan. Odottavaisin mielin Vareseen, kun on hyviä treenejä takana vesillä, sanoi Nesteen Soutajien Kasper Hirvilampi.

-Talvella oli vähän vastoinkäymisiä niin hyvissä ajoin tein päätöksen, etten lähde hakemaan paikkaa EM-kilpailuihin vaan rakennetaan kausi täysin Belgradin MM-kilpailuja silmällä pitäen. Kunto on hyvässä nousussa ja kauden tavoite päästä parempaan kuntoon kuin olympiakarsinnoissa keväällä 2021, sanoo Hirvilampi.

Joel Naukkarinen lähdössä kauden toiseen maailmancupin kilpailuun.

-Ensimmäisen maailmancupin kilpailun jälkeen olen saanut hyvän harjoitusjakson, joten luottavaisin mielin lähden Vareseen. Tekniikkaan tullut pari oivallusta ja ne on kaikista merkittävimpiä. Myös korkealla oleminen alppimajassa on toiminut ja sen vaikutuksen tuntee kunnossa, kertoo Takon Soutajia edustava Joel Naukkarinen.

Lisätietoja:

Lisätietoja Varesen maailmancupista: 2023 World Rowing Cup II – World Rowing

Alustava ohjelma: 2023 WRC2 Varese Programme_060623_V.1.xlsx (soticcloud.net),

Ohjelma varmistuu torstaina 16:00 Suomen aikaa. 

Kuva: Balint Czucz