Kolehmainen ja Hakala semifinaaleihin kajakkikaksikoiden 500 metrillä

Ratamelonnan MM-kilpailuissa Duisburgissa oli vilkas suomalaispäivä. Eetu Kolehmainen ja Jeremy Hakala aloittivat urakkansa kajakkikaksikoiden 500 metrillä mukavasti, sillä suomalaisduo oli alkueränsä neljäs ja jatkaa välierissä.

– Varsin hyvä veto, keskimatkalla hyvää imua ja rentoutta, lopussa ei tarvinnut vielä kaikkea laittaa peliin. Välieriin hyvillä mielin laittaan nasta lautaan, Jeremy Hakala sanoi K2 500 metristä.

Kolehmaisella oli urakkapäivä, sillä hän oli kajakkiyksiköiden 1000 metrillä A-semifinaaleiden erässään seitsemäs.

– Yksikössä riitti vauhti C-finaaliin, joka on myös hyvin. Vetona se oli oikein hyvä, tuli ainakin tehtyä virallinen uusi ennätys, Kolehmainen sanoo.

Netta Malinen otti erävoiton B-semifinaalissaan ja kilpailee seuraavaksi D-finaalissa.

– Tänäänkin oli onnistunut ja vahvan tuntuinen veto, ja kun pääsi melomaan kärjessä ja sitä kautta kontrolloimaan itse vauhtia niin löytyi teknisesti hieman rennompi vaihde kuin eilen. Taisi olla myös oma ennätysaika. Eli hyvät asetelmat lähteä lauantain finaaliin, Netta Malinen sanoi.

Oona Vasko oli kajakkiyksiköiden 1000 metrillä välieränsä seitsemäs ja kilpailee seuraavaksi lauantaina B-finaalissa. Joona Mäntynen oli kajakkiyksiköiden 200 metrillä välieränsä yhdeksäs ja jatkaa C-finaalissa.

Tulossivu: ICF Canoe Sprint & Paracanoe World Championships 2023: Tuesday, 22.08.2023 – Sunday, 27.08.2023 (imas-sport.com)