Koskipujottelun junnuleiri Taivalkosken melontakeskuksessa 12.-16.7

Koskipujottelu on oikea melontalaji niille, jotka pitävät vauhdista! Pujottelua harjoittelemalla oppiikin timanttisen melontatekniikan, jonka avulla voi dominoida koskimelonnan olympiafinaaleista aina Extreme-melonnan maailmanmestaruuskilpailuihin. Mikäli kuitenkaan kilpaileminen ei ole se oma juttu, pujottelussa opittu melontatekniikkaa tekee viikonlopun koskimelontasessioista hauskempia sekä turvallisempia.  

Suomen Melonta ja Soutuliitto järjestää 12.-16.7 koskipujottelun junnuleirin Taivalkosken Melontakeskuksessa. Leirillä opetellaan koskimelonnan tekniikoita jokaisen henkilökohtaisen taitotason huomioiden. Lisäksi leiri on loistava mahdollisuus aloittaa koskimelontaharrastus.  

Taivalkosken koskimelontakeskus tarjoaa uniikit puitteet niin kokeneemmille koskimelojille kuin vasta-alkajille. Lisäksi kunnan laaja liikuntatarjonta takaa, ettei melontatreenien välillä aika käy tylsäksi. 

Leirille voivat osallistua kaikki 11–18-vuotiaat melonnan perusteita hallitsevat nuoret, jotka ovat kiinnostuneita koskimelonnan aloittamisesta tai oman koskimelontataitonsa kehittämisestä. 

Varsinainen leirin ohjelman on osanottajille ilmainen. Leiri järjestetään yhteistyössä paikallisen majoitusyrittäjän kanssa, joka tarjoaa seuraavia majoituspaketteja: 

  • Täyshoito ja majoitus (kahden hengen huoneessa, neljä vrk), yhteensä 220 € 
  • Puolihoito ja majoitus (kahden hengen huoneessa, neljä vrk), yhteensä 170 € 
  • Majoitus + aamupala (kahden hengen huoneessa, neljä vrk), yhteensä 120 € 

     Tarjolla myös muita majoitusratkaisuja leirin osanottajille sekä huoltajille. 

Leiri aloitetaan keskiviikkona kello 12 ja päätetään sunnuntaina noin kello 14.  Leirille ilmoittautuminen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5. mennessä. Kalustoksi leirille sopii slalom-kajakkien lisäksi nykyaikaiset muovikoskikajakit (half-slice). Järjestäjiltä voi lisäksi tiedustella sopivaa kalustoa lainaksi.  

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 

Leo Janka, leo.janka(at)outlook.com, 050 3847232 

Petri Voutilainen, petri.voutilainen(at)taivalkoski.fi, 040 5339910 

Huom! Leiriläiset eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta. Huolehdithan, että sinulla on vakuutus tai vakuutuksellinen kilpailulisenssi.