Rekry: Melontaseuran toiminnanjohtaja

Tampereen Vihuri hakee seuraan osa-aikaista toiminnanjohtajaa johtamaan ja kehittämään seuran operatiivista toimintaa.

Työpaikkakuvaus

Tampereen Vihuri ry on monipuolinen ja aktiivinen noin 600 jäsenen melontaseura. Seurassa on retki-, kilpa– ja koskimelonnan harrastajia sekä kanoottipoolon pelaajia, niin aikuisia kuin lapsia ja nuoria. Vihurilla on toimintaa ympäri vuoden: talvella on tarjolla liikuntaa sekä kuivalla maalla että uimahallissa.

Etsimme nyt seurallemme osa-aikaista toiminnanjohtajaa johtamaan ja kehittämään seuran operatiivista toimintaa. Seuran toimintaa pyörittää tällä hetkellä 13 hengen hallitus sekä noin 50 aktiivista vapaaehtoista. Nuorison valmennuksesta vastaa osa-aikaisesti palkattu valmentaja ja kesäaikana useita apuvalmentajia. Olet mukana pyörittämässä seuran hallintoa ja taloutta, kehittämässä seuran toimintaa sekä avustat osaltasi melontakilpailujen ja koulutusten järjestämisessä.

Edellytämme sinulta toiminnanjohtajana, että koet seuramme arvot omaksesi ja haluat kehittää seuraa eteenpäin. Odotamme, että olet energinen, asiakaspalveluorientoitunut, organisointikykyinen, hyvä tiimipelaaja sekä luonteva ja rohkea kommunikoimaan sekä seuran sisällä että sidosryhmien ja seuraverkoston parissa. Osaat tarttua asioihin oma-aloitteisesti ja lähteä viemään asioita käytäntöön reippaasti. Olet aktiivinen tekijä ja haluat kantaa vastuuta. Uskallat myös rohkeasti hypätä kentälle kohtaamaan harrastajiamme ja vapaaehtoisiamme.

Arvostamme erityisesti urheiluseuratoiminnan kokemustasi, näyttöjä urheiluseuran toiminnan kehittämistyöstä, kokemusta ja ymmärrystä valmennustyön ja vapaaehtoistyön arjesta sekä innokkuutta markkinointiin. Katsomme eduksesi kokemuksesi vastaavista tehtävistä sekä soveltuvan koulutustaustasi. Melontataito ei ole pakollinen, mutta toki auttaa seuran toiminnan ymmärtämisessä!

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka ja osa-aikainen (noin 20 – 25 h/vko). Viikoittainen työmäärä saattaa vaihdella vuodenajan mukaan, painottuen enemmän aktiiviseen melontakauteen. Työsuhteen toteutuminen on riippuvainen Opetus- ja Kulttuuriministeriön myöntämästä tuesta (erikseen vuosille 2023 ja 2024). Työsuhde alkaa mahdollisen tuen myöntämisen jälkeen 1.5.2023. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sitä tehdään osittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Marko Marenk, puh. 040 8692612 tai sähköpostitse pj@vihuri.info.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive sähköpostilla 15.4. mennessä osoitteeseen pj@vihuri.info.


Julkaisemme jäsenten rekryilmoituksia kanavissamme. Toimita tiedot toimisto@smsl.fi.