SM-viikko lähestyy – YLE televisioi melonnan ja soudun lajeja

Kolmen lajin SM-mitaleista kilpaillaan 3.-4.8. Lahdessa järjestettävällä SM-viikolla. Mukana SM-viikolla on viime vuoden tapaan maratonmelonta ja tänä vuonna mukana on myös coastal-soudun beach sprint ja pienpuuveneiden sprintti yksiköiden, sekaparisoudun ja sekavuorosoudun osalta. Maratonmelonnassa ja coastal-soudussa kilpailut ovat kaksipäiväiset ja puuveneet kilpailevat perjantaina. Tarkemmat aikataulut päivitetään tänne.

YLE televisioi torstaina maratonmelonnan short trackin lähdöt 2 ja 3. Perjantaina YLE on kuvaamassa Joutjärvellä puuvenesoudun ja coastal-soudun finaalit. Tarkemmat tiedot SM-viikon sivuilla.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset päättyvät kaikkien SM-viikolla kilpailtavien melonta- ja soutulajien osalta 25.7.

Puuvenesoudun ilmoittautuminen

Coastal-soudun ilmoittautuminen

Maratonmelonnan Short trackin ilmoittautuminen

Maratonmelonnan pitkän matkan ilmoittautuminen

SM-viikon kilpailuinfot 31.7. Zoomilla

Kilpailuviikon maanantaina järjestetään osallistujillekilpailuinfo Zoomin välityksellä. Osallistuvien urheilijoiden ja heidän huoltajien/valmentajien on hyvä osallistua infoon, jotta he tietävät aikataulut ja mm. televisiointiin liittyviä seikkoja. Info korvaa paikan päällä järjestettävän kilpailijakokouksen. 

19:00 Maratonmelonta

20:00 Coastal-soutu

21:00 Puuvenesoutu

Infoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Infoja ei nauhoiteta. Materiaalit päivitetään tiistaina 1.8. kilpailusivuille.

Facebook-tapahtuma

Kutsu soutavat ja melovat tutut mukaan, sekä välitä kutsua myös tutuille, ketä kiinnostaisi tulla kannustamaan ja seuraamaan kilpailuja.

Melonta- ja Soutulajit SM-viikolla

Lisätietoja:

SM-viikkojen infoa SMSL nettisivuilla

Sini Rönnqvist, viestintä- ja seurapalvelukoordinaattori

(sini.ronnqvist@smsl.fi, 044 7273229)