Eronen vakuuttavasti semifinaaleihin freestylemelonnan maailman cupeissa.

Freestylemelonnan maailman cupit jatkuivat maanantaina Plattlingissa miesten ja naisten neljännesvälierillä ja junioreiden alkuerillä. Suomen joukkueesta kisapäivän aloitti Iia Vuorenpää naisten neljännesvälierissä, jossa hän sijoittui hienosti sijalle 18. Vuorenpää pystyi parantamaan omia pisteitään reilusti, mutta sijoitus pysyi kuitenkin samana.

-”Pystyin tekemään oman yhden runini piste-ennätykseni, mihin olen tosi tyytyväinen. Sain myös viimeisellä suorituksella tosi hyvin onnistuneen entry liikkeen, mistä jäi huippu fiilis. Tästä on kiva lähteä parantamaan seuraavaan kisaan.” Kertoo Vuorenpää.

Miesten neljännesvälierissä taso nousi eilisiin alkueriin verrattuna paljon. Alkuerissä top 10 sijoitus vaati 1525 pistettä, kun tänään neljännesvälierissä se vaati 1907 pistettä. Visa Rahkola jäi 13 pisteen päähän jatkopaikkasta sijoittuen sijalle 11.

-”Harmittaa tottakai. Sain parannettua suoritustani eilisestä, mutta trendi oli sama tosi monella muullakin. Vaikka taso oli tänään kova niin jatkopaikka olisi pitänyt pystyä saavuttaa. Vaihdoin vikalle runin alkua hieman ja se näytti toimivan. Vaikka pettymys on suuri, niin hyvää oppia varmasti tarttui matkaan”, kommentoi Rahkola.

Juniori miehissä Onni Eronen selvitti tiensä puhtain paperein jatkoon kymmenen parhaan joukkoon. Onnin sijoitus alkuerien jälkeen oli neljäs. Juniori miesten semifinaalit ja finaalit melotaan huomenna tiistaina. Eronen aloittaa kisaurakkansa semifinaalien jälkimmäisessä erässä klo 11.25. Mahdolliset finaalit melotaan klo 17.05.

-”Tämä päivä oli aika peruskauraa. Ei mitään ihmeitä oikeastaan. Uskon, että pystyn hieman nostamaan vielä omaa tasoani huomiselle. Rennoin mielin.”, summaa Eronen.

Anne Pantsar sijoittui naisten juniorisarjassa sijalle 12. 

Kaikki edellä mainitut kellon ajat Suomen aikaa. Kilpailut katsovissa  YouTube.com/@PlanetCanoe, (maksullinen katseluoikeus).

Ajantasainen tulospalvelu.

Lisätietoja:

Freestylemelonnan lajipäällikkö Jyri Hämäläinen p. 040 5481 663 jyri.hamalainen@yahoo.com 

Teksti: Visa Rahkola

Kuva: Iia Vuorenpää