Iisa Mäenpää ja Petri Voutilainen kanoottipujottelun Suomen mestareiksi Taivalkoskella

10.9.2018 Yleinen

Kanoottipujottelun SM-kilpailut järjestettiin Taivalkosken melontakeskuksessa 8.-9.9.2018 SM-kilpailuiden ohella kisattiin kansainvälisessä kilpailussa. Mukana oli suomalaismelojien lisäksi melojia Latviasta, Venäjältä ja Virosta.

Miesten kajakkiyksikön Suomen mestariksi meloi puolustava mestari Taivalkosken Melojien Petri Voutilainen. Kansainvälisen kilpailun voitti Latvian Toms Karlivans Voutilaisen sijoittuessa toiseksi.

Naisten kajakkiyksikön Suomen mestaruus meni oululaisen K&C:n Iisa Mäenpäälle. Kansainvälisessä kilpailussa Mäenpää oli toinen Venäjän Evdokia Podobryaevan jälkeen.

Miesten kanadalaisyksikön kilpailussa oli mukana kolme osallistujaa. Latvian Emilis Putnins vei voiton ja K&C:n Keijo Järvenpää oli kansainvälisen kilpailun hopealla.