#Seurapaitapäivä

26.9.2023 08:00 – 23:59 Yleisötapahtuma
Ajankohta 26.9.2023 08:00 – 23:59
Paikkakunta
Sijainti
Kategoria Yleisötapahtuma
Lajit Avokanoottimelonta ,Boatercross ,Coastal-soutu ,Freestylemelonta ,Kanoottipoolo ,Kanoottipujottelu ,Kanoottipurjehdus ,Koskicrossi ,Koskisyöksy ,Maratonmelonta ,Olympialuokkien soutu ,Puuvenesoutu ,Ratamelonta ,Retkimelonta ,Sisäsoutu ,SUP-lautailu ,Surfski
Järjestäjä Suomen Melonta ja Soutuliitto
Osallistujat
Hinta
Ilmoittautuminen -
Tagit seura
Lisätiedot

Seurapaitapäivä tiistaina 26.9.2023 – tule mukaan!

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 26.9. juhlitaan seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Osallistuminen on helppoa!

✅ Kaiva kaapista rakkaan seuran paita ja pue se päälle tiistaina 26.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 26.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Lisätietoja