LUENTO: Urheilijan terveys on kokonaiskuormituksen hallintaa

12.12.2022 18:00 – 19:30 Koulutustapahtuma
Ajankohta 12.12.2022 18:00 – 19:30
Paikkakunta
Sijainti
Kategoria Koulutustapahtuma
Lajit Coastal-soutu ,Freestylemelonta ,Kanoottipoolo ,Kanoottipujottelu ,Maratonmelonta ,Olympialuokkien soutu ,Puuvenesoutu ,Ratamelonta ,Sisäsoutu ,SUP-lautailu
Järjestäjä Suomen Olympiakomitea
Osallistujat
Hinta
Ilmoittautuminen -
Tagit juniori lapset nuoret
Lisätiedot

Asuuko kotonasi urheileva nuori? Nämä luennot kannattaa kuunnella

Kun nuori urheilija päättää lähteä tavoittelemaan urheilu-unelmiaan, ovat myös vanhemmat uuden edessä. Matka huippu-urheilijaksi on pitkä ja vanhempien rooli on keskeinen nuoren urheilijan tukemisessa. Lokakuun lopussa starttaava luentosarja on täynnä tärkeää tietoa nuorten urheilusta ja vanhempien roolista siinä.

12.12.2022 klo 18
Urheilijan terveys on kokonaiskuormituksen hallintaa
Maarit Valtonen, erikoislääkäri, KIHUn ja Olympiakomitean vastuulääkäri

Sarja saa jatkoa keväällä 2023. Silloin puhutaan ainakin psyykkisen hyvinvoinnin merkityksestä ravitsemukseen. Mukana on myös urheilijavieras, jonka uraan päästään tutustumaan luentosarjan viimeisessä osassa.

Mukaan luennoille pääsee tästä uutisesta tapahtumapäivänä löytyvän linkin kautta. Tallenteet ovat myöhemmin katsottavissa Olympiakomitean Youtube-kanavalla.

Lisää vanhemmille suunnattua infoa on tarjolla myös Olympiakomitean tuottamassa Kasvata urheilijaksi – vanhemmat nuoren tukena -materiaalissa (ruotsinkielinen materiaali ladattavissa tästä).