Dietrich meloi tavoitteeseensa

29.8.2013 Yleinen

Suomalainen miesmeloja on taas useamman vuoden tauon jälkeen olympiamatkalla 18 parhaan joukossa, kun Miika Dietrich meloi 1000 metrin välierässään neljänneksi ja meloo lauantaina matkan B-finaalissa.

– Olen tyytyväinen melontaan. Pystyin antamaan kaikkeni, vaikka startti ei ihan täydellinen ollutkaan. Loppumatkasta katsoin sivulle ja huomasin, että nelossijasta käydään tiukkaa kamppailua. Silloin piti laittaa vielä viimeiset voimatkin peliin, kommentoi Miika suoritustaan.

Rikala & Polet tiukan erän viides

Anne Rikala ja Pauliina Polet meloivat 500 metrin tasaisessa välierässä sijalle viisi. A-finaalipaikka oli ainoastaan 2 kymmenyksen päässä. -Ihan normaalisti en tähän kisaan palautunut. Omaan melontaan en saanut parasta voimaa esille, takapöntöstä sitä kyllä löytyi, totesi Rikala viitaten Pauliinan voimakkaaseen vetoon.

Kaksikko Hakala & Nykänen jäivät hiuksen hienosti B-finaalista

Lupaava juniorikaksikko Jeremy Hakala & Miika Nykänen meloivat upean 1000 metrin välierän ja jäivät vain hiuksen hienosti ulos B-finaalista ollen erän seitsemäs. – Kyllä se harmittaa. Ihan viimeisillä metreillä melonta hieman hajosi ja Tanska pääsi edelle. Nyt pitää vain koota itsensä, kyllä tämä potkua kuitenkin antaa huomiselle, summasivat pojat kisasuoritustaan.

Oona vasko meloi 500 metrin alkuerässään sijalle 7. ja pääsee vielä kerran 500 metrin starttiviivalle, kun lauantaina melotaan matkan finaalit. Oona meloo C-finaalissa.