Hakala ja Nykänen yhdeksänsiä B-finaalissa

26.8.2017 Yleinen

Jeremy Hakala ja Miika Nykänen (Kuva:ICF)
Jeremy Hakala ja Miika Nykänen (Kuva:ICF)

Jeremy Hakala ja Miika Nykänen meloivat MM-kilpailuissa Tsekin Racicessa lauantain 26.elokuuta B-finaalissa kajakkikaksikoiden 1000 metrillä. Suomalaiset olivat finaalissa yhdeksänsiä, mutta 18.sija on Hakalan ja Nykäsen loppusijoitus MM-kilpailuissa.

Suomalaisten valmistautuminen on ollut varsin haastavaa Hakalan pitkän sairastelujakson myötä, mutta Hakala ja Nykänen osoittivat sitkeyttä ja venymiskykyä.

”Muut olivat tänään parempia. Parempaan ei pystytty. Valmistautuminen ei sujunut niin kuin olisi pitänyt, mutta ihan kohtalainen suoritus”, Nykänen tuumasi.

”Olosuhteisiin nähden ihan kelpo suoritus. Sairasteluni sotki suunnitelmia, mutta kauden aikana on ollut viitteitä paremmastakin vauhdista. Ei tässä muuta kuin juna jatkaa kulkuaan. Huomenna kisaan vielä 5000 metrillä, joka on tuttu matka. Huomiselta odotan, että pystyn tekemään ehjän ja hyvän suorituksen. Massalähtö ja pitkä matka, joten mitä vain voi tapahtua”, Hakala totesi.
  

Tänään iltapäivällä Niklas Vettanen kamppailee kajakkiyksiköiden 200 metrin välierissä.

Sunnuntaina Netta Malinen on mukana kajakkiyksiköiden 1000 metrin A-finaalissa. Malinen ja Jeremy Hakala sunnuntaina ovat mukana myös kajakkiyksiköiden 5000 metrillä.

Lisää aikatauluista ja tuloksista: http://sdp.digicorp.hu/competition/16777218/races