Hyytävät olosuhteet haastavat melojia Suomi Meloo -kanoottiviestissä

14.6.2017 Melonta Yleinen

Perinteinen Suomi Meloo -kanoottiviesti on käynnissä Pohjois-Pohjanmaalla. Tänä vuonna reitti kulkee Kuusamosta Iihin. Suomi Meloo järjestetään jo 33. kertaa.

Viesti matkaan Kuusamosta

Kanoottiviesti starttasi sunnuntaina 11.6. Kuusamosta. Kylmä kevät ja myöhäinen jäiden lähtö ovat asettaneet haasteita melojille. Jo viestin alkuosuuksilla reittisuunnitelmaa jouduttiin muuttamaan, sillä pohjoisen järvet ovat vielä osittain jäässä. 

Korvaavaa ohjelmaa on järjestetty mm. jokimelonnoilla ja patikoimalla Pienen Karhukierroksen. Haastavista oloista huolimatta satapäinen meloja joukko on saanut ikimuistettavia elämyksiä.

Kanoottiviesti saapuu Iihin la 17.6.

Kanoottiviesti kulkee tänä vuonna erämaisissa maisemissa, joki- ja järviosuuksilla ja virtaavassa vedessä. Reitti kulkee idästä länteen Kuusamosta kohti Perämerta. Kanoottiviesti saapuu Iihin lauantaina 17.6. Matkaa kertyy reilu 500 kilometriä. 

Suomi Meloo -kanoottiviestiä voi seurata: http://www.suomimeloo.fi/ sekä facebookissa https://www.facebook.com/SuomiMeloo/

 

Suomi Meloo -kanoottiviestin järjestämisestä vastaa Suomi Meloo ry. Yhdistyksen jäseniä ovat Suomen melonta- ja soutuliitto ry ja Suomen Latu ry.