Netta Malinen kahdeksas MM-kilpailuissa!

27.8.2017 Kilpailu Yleinen

Netta Malinen (Arkistokuva, Petteri Pitkänen)
Netta Malinen (Arkistokuva, Petteri Pitkänen)

MM-kilpailujen ensikertalainen Netta Malinen oli hienosti kahdeksas kajakkiyksiköiden 1000 metrin A-finaalissa ratamelonnan MM-kilpailuissa Tsekin Racicessa.

Netta Malinen oli syystäkin iloinen päivän suoritukseensa. 

”Onnistunut kisa kaiken kaikkiaan. Vauhdinjaossa onnistuin todella hyvin. Olen tyytyväinen päivän sijoitukseeni. Tästä on hyvä parantaa ensi vuoden kisoja ajatellen. Tänään on kuitenkin vielä yksi matka jäljellä. Lähden hakemaan mahdollisimman korkeaa sijoitusta”, Malinen naurahti iloisena.

Kisojen päätöspäivänä mukana oli myös Niklas Vettanen. Hän päätti kisaurakkansa voittamalla kajakkiyksiköiden 200 metrin C-finaalin. Vettanen lopputuloksissa 19:s.

”Eiliseen verrattuna meni hyvin. Tehtiin muutos starttiin, lähdin ryhdikkäämmin ja se selkeästi auttoi. Eilen menetin tavoitteeni, joten tänään ei ollut siitä stressiä, jolloin sain kilpailla rennommin. Alusta lähtien tuntui, että tämä on heiniäni”, Vettanen totesi.

 

Ratamelonnan valmennuspäällikkö Petteri Pitkänen oli tyytyväinen päivän suomalaissuorituksiin.

”Netan suoritukseen täytyy olla täysin tyytyväinen. Ei jäänyt mitään jossiteltavaa. Kisojen ensikertalainen onnistui suorittamaan tyylipuhtaan vedon. Niklas päätti myös kilpailut hyvällä vedolla. Eilen illalla videolta purettu välierän startti ja muutama korjaus siihen, niin lähti lähtö C-finaalissa aivan eritasoisesti liikkeelle. Niklaksella sen jälkeen homma täysin hallussa. Niklas saa tästä sopivasti mielenrauhaa ja varmistusta, että ihan oikeilla jäljillä ollaan ja kapasiteettia kyllä löytyy”, Pitkänen muistutti.

Kello 16:00 Suomen aikaa Netta Malinen ja Jeremy Hakala melovat kajakkiyksiköiden 5000 metrillä.

Lisää aikatauluista ja tuloksista: http://sdp.digicorp.hu/competition/16777218/races