Junioreiden ja alle 23-vuotiaiden MM-melonnat jatkuivat 1000 metrin välierillä

27.7.2018 Melonta Yleinen

Eetu Kolehmainen, kuva: Jonas Saelens
Eetu Kolehmainen, kuva: Jonas Saelens
Jaakko Hippeläinen ja Matias Ylisiurua, kuva. Jonas Saelens
Jaakko Hippeläinen ja Matias Ylisiurua, kuva. Jonas Saelens

Toisena kilpailupäivänä Bulgarian Plovdivissa oli vuorossa 1000 metrin välierät. Mukana oli kaksi suomalaisalusta: Eetu Kolehmainen yksikössä ja Jaakko Hippeläinen ja Matias Ylisiurua kaksikossa. Suomalaismelojien kilpailu päättyi välieriin.

Eetu Kolehmainen starttasi hyvin alle 18-vuotiaiden kajakkiyksikön välierään, mutta joutui taipumaan kärkimelojille ja meloi välierässään kahdeksanneksi. Kolehmainen ei edennyt finaaleihin.  

Junioreiden kaksikon 1000 metrillä Jaakko Hippeläinen ja Matias Ylisiurua lähtivät rohkeasti startista liikkeelle, mutta saivat loppumatkalla naapuriradan aaltoja, mikä häiritsi hieman kisasuoritusta. Kaksikko oli välieränsä yhdeksäs, eikä päässyt finaaleihin.

Joukkueen valmentaja Jonas Saelens näki päivän suorituksissa paljon hyvää, vaikka finaalipaikkoja ei tullutkaan.

– Eetulle tämä oli ensimmäinen iso kilpailu. Alun perin Eetun ei pitänyt kilpailla 1000 metrillä, mutta uskon, että tämä antoi Eetulle paljon hyvää kilpailukokemusta. Kaksikolta Jaakolta ja Matiakselta hyvä ja rohkea kisa  Molemmat pojat ovat vasta 17-vuotiaita ja ovat meloneet yhdessä vasta vähän aikaa ja näen pojissa paljon potentiaalia kehittyä, analysoi Jonas Saelens nuorten melojien suorituksia.

Tulokset kokonaisuudessaan: http://results.imas-sport.com/imas/regatta.php?competition=wettkampf_184