Unelmien liikuntapäivä 10.5. – ideoi oma tapahtumasi!

20.3.2018 Yleinen

Järjestyksessään jo kolmas Unelmien liikuntapäivä järjestetään helatorstaina 10.5. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Tämän vuoden teemana on erityisesti luonnossa ja ulkona liikkuminen.

Kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä, jolloin liikkua voi monin eri tavoin. Ideoikaa, miten juuri te voisitte olla mukana päivässä. Keinot voivat olla pieniä ja yksinkertaisia. Tarkoitus on innostaa ihmisiä nauttimaan kaikenlaisesta liikkumisesta.

Urheiluseura voi esimerkiksi järjestää koko perheen treenit, lajikokeilun, kilpailun, avoimet harjoitukset tai kokeilla jotain uutta vaikka yhdessä toisen seuran kanssa. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa.

Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi -sivulla. Sivun tapahtumakarttaan voi kuka tahansa ilmoittaa liikkumisen tapahtumansa. Karttapalveluun voi ilmoittaa sekä kaikille avoimia että vain omalle porukalle  suunnattuja suljettuja tapahtumia.

Tule mukaan!

Tehdään Unelmien liikuntapäivästä Suomen suurin tapahtuma yhdessä! Yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa rakennamme valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Kannustamme kaikki isot ja pienet toimijat järjestämään liikkumisen tapahtumia erityisesti luonnossa osana omaa toimintaanne.

Tapahtumat voivat olla luontoretkiä, ulkotreenejä, metsäseikkailuja, pihapelejä, henkilökunnan virkistysretkeä, heräävän kevään luontobongauskisaa, keppijumppaa lähikentällä – mitä vain. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Ilmoita tapahtumasi tapahtumakarttaan: www.unelmienliikuntapäivä.fi

  • kuka tahansa voi ilmoittaa liikkumisen tapahtuman tapahtumakartalle. Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu.
  • levitä tietoa, innosta ja kerro tapahtumasta tutuillesi ja innosta ihmisiä jo mukaan!

Lisätietoa: www.unelmienliikuntapaiva.fi/