Unelmien liikuntapäivä 10.5. – Seura tunnetuksi ja elämyksiä kaikenikäisille

14.3.2019 Yleinen

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5. Koko Suomen yhteisestä liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivästä on tullut monille urheiluseuroille tärkeä tapa kertoa omasta toiminnasta ja tuoda uusia ihmisiä lajin pariin.

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivän teema on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Urheiluseuroissa tämä voi tarkoittaa monenlaisia asioita: kaikenikäisten harrastajien yhteisiä harjoituksia, huoltajien kutsumista mukaan lasten treeneihin tai esimerkiksi kaikille avoimia lajikokeiluja.

Lisätietoa, vinkkejä, oman tapahtuman ilmoittamislomake sekä markkinointimateriaaleja löytyy Unelmien liikuntapäivän sivuilta.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä, joka järjestetään jo neljättä kertaa. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusia tapoja liikkua. Vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivän tapahtumat liikuttivat yli sataatuhatta suomalaista.  

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää. Sitä ovat edistämässä monet liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea.

unelmienliikuntapaiva.fi
#unelmienliikuntapaiva