Mäntynen ja Sivula kumpikin välierässään kuudenneksi

Joona Mäntysen ja Otto Sivulan kilpailut ratamelonnan maailmancupissa Poznanissa päättyivät kajakkiyksiköiden 200 metrillä välieriin, jossa kumpikin sijoittui erässään kuudenneksi. Se olisi vienyt B-finaaliin, mutta olosuhteiden aiheuttamien aikatauluhaasteiden vuoksi tänä viikonloppuna B- ja C-finaalit peruttiin.

Joona Mäntyselle välieräsuoritus ei jättänyt kovin hyvää makua.

– Ihan startista lähtien oli aika kehno veto. Ensimmäinen veto aallonpohjaan, josta oli tosi hankala saada kajakkia liikkeelle. Sen takia melonta jäi hakkaavaksi ja pieneksi, ja vauhti jäi puuttumaan. Pitäisi olla tyytyväinen B-finaalipaikkaan, mutta kun niitä ei nyt sitten melota, niin tämänhetkinen fiilis on aika pettynyt. Hyvällä vedolla kuitenkin olisi ollut mahdollisuus taistella realistisesti A-finaalipaikasta, Mäntynen sanoi.

Sivula oli päiväänsä tyytyväinen.

– Tämän päivän veto oli ihan positiivinen. Lopussa tuli pieni heilahdus, jonka jälkeen meni melonta vähän jäykäksi. Muuten kilpailut kokonaisuutena menivät ihan hyvin varsinkin kun valmistautuminen ei omalta osalta ollut ihan optimaalinen, Sivula sanoi.