Molemmat kaksikot välieriin 500 metrillä

Toisena kilpailupäivänä suomalaisten matkoina olivat naisten ja miesten kaksikoiden 500 metriä. Molemmat kaksikot meloivat välieriin, jotka melotaan perjantaina illalla Suomen aikaa.

-Aika hyvin meni tänään, huomenna voidaan vetää vielä paremmin. Aika kova vastatuuli oli tänään ja se teki melomisesta raskaampaa. Pääasia on, että huomenna jatketaan välierissä, sanoo Sara Mihalik.

-Eka startti on nyt takana ja huomenna tietää mitä on tulossa. Hyvä aloitus näihin kisoihin ja kivaa jatkaa seuraavissa starteissa, sanoo Sara Mihalik.

-Naisten kaksikolta aika jees veto. Alkuerä oli kova ja pieni ero seuraaviin sijoihin. Tästä on hyvä jatkaa, totesi valmennuspäällikkö Petteri Pitkänen.

Myös miehet selvittivät alkueränsä ja jatkavat perjantaina välieriin.

-Ei siinä vedossa mitään kehuttavaa ollut, huono veto. Nyt puretaan missä meni vikaan ja huomenna parempi veto, totesi Jeremy Hakala.

-Huono veto Eetulta ja Jeremyltä, alussa olisi pitänyt ottaa reippaammin vauhtia ja kiihdyttää rohkeammin vastatuuleen. Kunnioittivat vastatuulta liikaa, analysoi Petteri Pitkänen miesten kaksikon alkuerän vetoa.

Perjantaina kilpailut jatkuvat:

  • 16:51 M K1 500m välierä 1: Jeremy Hakala rata 6
  • 18:27 N K1 500m välierä 3: Netta Malinen rata 2
  • 18:50 M K1 1000m välierä 1: Eetu Kolehmainen rata 8
  • 22:06 N K2 500m välierä 1: Sara Mihalik ja Netta Malinen rata 9
  • 22:24 M K2 500m välierä 2: Eetu Kolehmainen ja Jeremy Hakala rata 9

Tulokset

Livestriimit Planet Canoen Youtubessa