Seurakäyttäjän aktivointi ja yhdistäminen seuraan

Seuran pääkäyttäjä voi luoda ja nimetä seuran toiminnan kannalta riittävän määrän tehtäväkohtaisia käyttöoikeuksia ja seurakäyttäjätunnuksia. Seurakäyttöoikeuksien poisto käyttäjiltä on pääkäyttäjien vastuulla. Pääkäyttäjyytensä loppuessa pääkäyttäjä on velvollinen varmistamaan seuran pääkäyttäjyyden siirron seuraajalle. Lisäksi pääkäyttäjän on huolehdittava, että seuran tiedot ovat palvelussa oikein ja sähköpostiosoite on lisättynä seuran tietoihin. Jos tiedot muuttuuvat, tulee pääkäyttäjän käydä päivittämässä seuran tiedot palveluun.

Seurakäyttäjän aktivointi ja yhdistäminen seuraan

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisportiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi.

3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä järjestelmään, voit jatkaa tilisi luomista.

  • Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa ‘Luo tili’.

5. Luotua tilisi näet oman profiilisi.

6. Ota yhteys Melonta- ja Soutuliiton toimistoon lisenssiasioissa toimisto@smsl.fi ja kerro rekisteröitymisestä.

7. Yhteydenoton jälkeen Melonta- ja Soutuliitto yhdistää sinut seuraasi eli antaa sinulle seurakäyttäjäoikeudet: saat Suomisportista sähköpostiviestin seuratunnuksen aktivoimiseksi ja salasanan määrittämiseksi.

8. Seurakäyttäjänä kirjautuminen tapahtuu kirjautumissivulta linkistä ‘Kirjaudu Suomisport-salasanalla (liitto- ja seurakäyttäjät)’. Kirjauduttuasi sisään, päivitä seuran yhteystiedot ja tallenna ne.

Huomioitavaa:

Lisätietoja:
Sini Rönnqvist
044 727 3229