Coastal-veneen rekisteröinti

Rekisteröi veneesi alla olevalla lomakkeella kilpailukäyttöön. Tee rekisteröinti viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailua, jotta numerotarra ehditään toimittamaan sinulle. Lähetä vielä sähköposti tehdystä rekisteröinnistä toimisto@smsl.fi.

Rekisteröi coastal-vene

SM-kilpailuissa käytettävien FISAn säännöt täyttävien veneiden rekisterin käyttötarkoitus:

  • tunnistaa veneet FISAn sääntöjen mukaisiksi jo ennen kisaa
  • allokoida jokaiselle rekisteröidylle veneelle uniikki numero
  • rekisterinumeroa käytetään suomalaisissa kilpailuissa venenumerona
  • pysyvä numero säästää merkittävästi kuluja

Isokokoinen tarra tai teipattu numero on ainoa tapa kiinnittää Coastal veneeseen näkyvä kisanumero. Tarra/teippimuotoiset 20cm korkeat numerot kaksipuoleisina ovat kalliita (n 50€ per vene yksittäin ostettuna). Pysyvällä numeroinnilla pyritään siihen, ettei jokaiseen kilpailuun kisajärjestäjän tai osallistujan ei tarvitse hankkia numeroita erikseen.

Veneen omistaja tai hänen valtuuttamansa taho voi tehdä ensirekisteröinnin tämän linkin kautta hintaan 50€, jota vastaan veneen omistaja saa pysyvän hänen veneelle allokoidun numeron. Uusintarekisteröinti veneen myynnin yhteydessä tapahtuu myös samalla ilmoituksella. Lisätietoja uusintarekisteröinnistä alempana.

Rekisteröinnin hintaan sisältyy siis numero molemmille puolille venettä ja numeron lähettäminen rekisteröinnin yhteydessä annettavaan osoitteeseen. Numero on kaksipuoleinen 20cm korkea laadukas teippattava numero. Tilaaja kiinnittää itse teipin FISAn sääntöjen mukaiseen paikkaan. Ohjeet täällä teippaamiseen.

Rekisteröinnin yhteydessä kysyttävät tiedot:

  • veneen valmistaja ja tyyppi
  • sarjanumero tai vastaava identifioiva tieto kuvan kanssa
  • veneenpaino sekä tieto mahdollisista vaadittavista lisäpainoista kisassa
  • veneen omistajan nimi
  • veneen väritys, mielellään kuva

Veneen numeron viereen on mahdollista kiinnittää myös veneen nimiteippaus ja rekisteröijä voi antaa sen myös rekisteriin. Numeron oletusväri on musta, joka on tarkoitettu valkoiseen/vaaleaan veneeseen. Numeron fonttityyppi on “Arial Nova Bold” ja korkeus 20cm. Jos veneen väri on tumma niin silloin numeron tulee olla valkoinen, tai vaihtoehtoisesti mustat numerot valkoisella pohjalla.

Hukattu, kadonnut tai rikkinäinen numero?

Jos veneen ensirekisteröintinumeron kadottaa tai poistaa, veloitetaan veneen omistajalta uuden numeron täysimääräinen hinta 50€.

Uusintarekisteröinti

Rekisteriä voi päivittää veneen myynnin/oston yhteydessä. Käytä silloin alennuskoodia “VANHACOASTAL” niin saat 0 euron hintaan rekisteröinnin. Mainitse lisätietoja kohtaan kenellä vene on aiemmin ollut.

Rekisteröinnistä

Veneen voi myös tarvittaessa poistaa rekisteristä sähköpostilla. Omistaja voi myös tiedustella rekisteriin tallennettuja tietoja omasta veneestä. Rekisteriä käsitellään SMSL:n henkilökunnan, Coastal-lajijaoston sekä SM-kilpailujen järjestäjän toimesta. Rahoja ei palauteta rekisteristä poiston yhteydessä.

Lisätietoja: toimisto@smsl.fi.


Coastal-veneen numeron teippausohje