Rowing Challenge

Onko sinun luokkasi Rowing Challenge Champion 2022?

Haasta luokkasi mukaan!

Tule tutustumaan soutuun ja kisaa 500m matkalla ja kalapelissä

Kummikoutsit valmentavat ryhmiä kohti karsintakilpailua ja finaalitapahtumaa

Parhaat joukkueet valitaan finaalitapahtumaan Tampereelle toukokuun lopussa

Mistä Rowing Challengessa on kyse?

Rowing Challenge 2022 on valtakunnallinen, 7.–9. luokkalaisille suunnattu liikuntahaaste, jonka järjestää Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry.

Haastamme yläkoulut mukaan liikkumaan ja tutustumaan soutulajeihin jäsenseuroissamme ympäri Suomen. Seuramme tutustumistunneilla ryhmät pääsevät tutustumaan sisäsoutuun ja kisaamaan 500 m kisamatkalla, sekä kalapelissä. Palkitsemme parhaiten suoriutuneita osallistujia. Halukkaat voivat ilmoittautua mukaan joukkueeksi jatkohaasteeseen, jossa seurojen kummikoutsit valmentavat joukkuetta kohti karsintakilpailua ja finaalitapahtumaa.

Karsintakilpailun perusteella valitaan toukokuun lopussa Tampereella järjestettävään finaalitapahtumaan innokkaimmat joukkueet. Finaalitapahtumassa joukkueet kohtaavat erilaisia haasteita. Kolme parhaiten suoriutunutta joukkuetta palkitaan tuotepalkinnoilla ja paras joukkue kruunataan Rowing Challenge 2022 -haasteen voittajaksi! Finaalitapahtumassa pääset tutustumaan myös eri soutulajeihin, seurojen toimintaan ja maajoukkuesoutajiin.

Koordinaattorit

Antti Koiranen, antti.koiranen@smsl.fi

Juho-Pekka Petäjäniemi, juho-pekka.petajaniemi@smsl.fi