Suomisport seurapalvelu

SMSL jäsenseurojen on mahdollista ottaa käyttöön Olympiakomitean ylläpitämä Suomisport seurapalvelu.

Suomisportin tunnus

Mikä on Suomisport?

Suomisport on koko liikunta- ja urheiluyhteisön yhteinen digitaalinen palvelu, joka helpottaa liikkujien, seurojen ja liittojen arkea.

Suomisport Seurapalvelu säästää seurasi aikaa ja resursseja, jotta seurasi voi keskittyä itse toimintaan. Valtakunnallisesta harrastushausta hankit uusia jäseniä ja saat seurasi palvelut helposti markkinoitua eri kanavissa.

Canoa otti Suomisportin seurapalvelun käyttöön ensimmäisten joukossa.

Suomisportin seurapalvelu avattiin seuroille syksyllä 2020 ja versio 2.0. päivitettiin alkuvuodesta 2021. Espoolainen Canoa otti Suomisportin käyttöön ensimmäisten urheiluseurojen joukossa. Suomen Olympiakomitean ylläpitämä Suomisport on luotu vastaamaan seurojen tarpeisiin.

-Maksujen seuranta- ja maksamattomien maksujen ”karhuaminen” vei kohtuuttomasti vapaaehtoisten toimijoiden aikaa. Suomisportissa maksujen seuranta on reaaliaikaista ja seuranta on helppoa, sanoo Maarit Nykänen.

Palvelun hyödyt seurallle

  • Tehokas talouden hallinta: laskutuksen piilokulujen ja hitauden poistuminen, maksut suoraan seurallesi, reaaliaikainen maksujen seuranta.
  • Veloitukseton käyttöönotto ja riskitön palvelu: ei vuosi-, kuukausi- tai käyttöönottokustannuksia. Ota käyttöön ja testaa ilman sitoutumista. Suomisport-asiakaspalvelu on aina tukenasi.
  • Kaikki seuran palvelut yhdessä paikassa: jäsenyydet, tapahtumien markkinointi, ryhmät ja joukkueet, lisenssiurheilijat, seuraviestintä, OKM-tukihaku, Tähtiseura-kehittämisen työkalut kaikki yhdessä paikassa.
  • Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä: alkuun pääset nopeasti.
  • Tietoturvan ja yhdistyslain mukainen palvelu: palvelu kaikille seuroille lajista ja koosta riippumatta.

Palvelun hyödyt käyttäjälle

  • Yksi oma sporttitili: omien ja huollettavien treenikalenterit, helppo digimaksaminen, lisenssit & vakuutukset, viestit, jäsenyydet ja tiedot yhdessä paikassa.
  • Monipuoliset maksutavat: seuramaksujen hoito monipuolisilla maksutavoilla verkkopankista maksukortteihin ja MobilePayhin.
  • Valtakunnallinen harrastushaku: uusi harrastus tai seura valtakunnallisesta harrastushausta.

Liity jo yli 550 seuran joukkoon urheilun omaan digipalveluun. Palvelu kehittyy jatkuvasti Olympiakomitean ja seurojen yhteistyöllä!

Kiinnostuitko Suomisport seurapalvelusta?

Olympiakomitea järjestää infoa seurapalveluun liittyen.

8.2.2024 Seurawebinaarin materiaali

Varaa aika seurakohtaiseen infoon

Lue lisää käyttöönoton toimenpiteistä