Osallistu Suomi meloo ja soutaa -päivään

Kaikki suomalaiset vesille melomaan ja soutamaan 11.6. Seurat ja muut toimijat järjestävät Suomi meloo ja soutaa -teemaisia retkiä, kursseja, koulutuksia ja pop up -tapahtumia. Suomi meloo ja soutaa -päivään voi osallistua myös omatoimisella retkellä tai harjoituksella.

Osallistumisohjeet:

1. Lähde melomaan tai soutamaan 11.6.
  2. Jaa kuvia sosiaaliseen mediaan #suomimeloojasoutaa #suomimeloo #suomisoutaa ja tägää @melontajasoutuliitto
  3. Lahjoita Pidä Saaristo Siistinä ry:lle esimerkiksi melottujen tai soudettujen kilometrien perusteella 1km = 1€

Suomi meloo ja soutaa -tapahtumat tulevat löytymään tapahtumakalenterista.

Tee hyvää – Lahjoita Pidä Saaristo Siistinä ry:lle

Suomi meloo ja soutaa -päivänä tehdään myös hyvää. Jokainen voi lahjoittaa oman kunnon ja tunnon mukaan Pidä Saaristo Siistinä ry:lle. Lahjoituksen voi tehdä esimerkiksi melottujen tai soudettujen kilometerien perusteella 1km = 1€.

Tänne päivitetään tiedot miten lahjoittaminen onnistuu Pidä Saaristo Siistinä ry:lle

Lahjoitusohjeet:

Voit lahjoittaa Pidä Saaristo Siistinä ry:lle eri tavoin:

MobilePay -sovelluksella numeroon 80400 (MobilePayn voit ladata kännykkäsi sovelluskaupasta)

Lahjoitustilinnumero on FI42 6601 0010 5173 99 (Ålandsbanken), kirjoita viesti: Suomi meloo ja soutaa

Lahjoita-sivu, jossa voi tehdä kertalahjoituksen löytyy PSS:n sivuilta: www.pidasaaristosiistina.fi/lahjoita

Rahankeräyslupa RA/2020/327, 31.3.2020

Osallistu facebookissa ja kutsu kaverit mukaan!

Suomi meloo ja soutaa -päivä löytyy myös facebookista. Käy klikkaamassa itsesi mukaan tapahtumaan, kommentoi mitä meinaat tehdä 11.6. ja kutsu kaverit mukaan!

Jaa kuvia sosiaaliseen mediaan #suomimeloojasoutaa #suomimeloo #suomisoutaa ja tägää @melontajasoutuliitto.