Suomi sisäsoutaa 2024

Milloin tapahtuu?

Suomi sisäsoutaa -viikkoa vietetään 13.-21.1.2024. tavoitteena on soutaa 11 800 kilometriä eli saman verran, mitä Jari Saario souti yksin Atlantin yli meno-paluuna. Yhdessä pystymme samaan minkä Jari Saario teki yksin Atlantilla, vai mitä?

Mitä tapahtuu?

Suomi sisäsoutaa -viikon aikana on tarkoitus kerätä kilometrejä soutamalla soutuergolla omatoimisesti tai esimerkiksi soutuseuran spinningissä. Houkuttele tuttuja ja kavereita testaamaan lajia tämän viikon aikana!

Viikon aikana viestitään myös sisäsoudusta Melonta- ja Soutuliiton kanavissa!

Miten aloittaa sisäsoutu?

Sisäsoudun voi aloittaa kuka vaan kunto- tai taitotasoon katsomatta. Tutustu sisäsoudun aloittelijan oppaaseen tästä. Oppaan vinkeillä pääsee alkuun sisäsoudun tekniikkaan. Myös soutuseuroissa järjestetään treenejä sekä sisäsoutuspinnigiä.

Miten voi osallistua Suomi sisäsoutaa -viikkoon?

Osallistua voit soutamalla ja ilmoittamalla kilometrit alla olevalla lomakkeella. Lomake aukeaa 13.1. Muista ilmoittaa soudetut kilometrit 22.1. mennessä.

Osallistu myös somessa

Klikkaa itsesi mukaan myös Suomi sisäsoutaa -viikon Facebook-tapahtumaan. Kutsu sinne soutavia kavereita ja jaa sisäsoudun ilosanomaa. Tapahtumaan saa myös postata tunnelmia omista souduista.

Jaa kuvia somessa #suomisisäsoutaa #suomisoutaa ja merkitse instagramissa @melontajsoutuliitto.

Materiaalia seuroille

Seurat voivat viestiä omissa kanavissaan Suomi sisäsoutaa -viikosta. Logoja ja muuta mahdollista materiaalia päivitetään tänne.

Seuroja kannustetaan järjestämään viikon aikana avoimia tutustumistapahtumia ja luomaan niistä tapahtuma SMSL tapahtumakalenteriin. Mikäli seura käyttää Suomisportin tapahtumahallintaa, kannattaa tehdä tapahtumat sinne.

Ohjeet SMSL tapahtumakalenterin käyttöön